Bfarkas Creative Commons License 2006.12.01 0 0 208
rettentó válasz | megnéz 2005.02.07 12:35:32 (81)

az ágyuk mögött a falban van egy titkos ablak / ajtó, amin keresztül éjjelenként nézi őket valaki

 

Borsódziki a hátam, komolyan. Miért kell ijesztgetni? :-))

Határozottan Örvény-feeling.

Előzmény: dalmam (75)

Nem tudom, hogy azóta kaptatok-e választ erre a kérdésre, de én tudom, hogy melyik filmről beszéltek! Mary-Higgins Clark volt a könyv írója, a címe: Kiáltás az éjszakában. Könyvben írta meg eredetileg, de megfilmesítették.

Arról szólt, hogy Jenny egyedül neveli két kislányát és egy new yorki galériában dolgozik. Éppen egy megnyitót rendeznek a galériában, amikor megismerkedik a festőművésszel, akinek a munkáját kiállították és innentől fogva meseszerűen alakulnak az események: szerelem első látásra mindkét részről, az ipse jóképű, gazdag, híres stb. Összeházasodnak és elköltöznek egy kanadai udvarházba jó messze a várostól. A gazdasági épületben lakik a házvezető nő meg a családja, aki nem tűnik százasnak és eszelős tekintete van. Tiszta para. Amikor kezdenek a ház körül furcsa dolgok történni, Jenny rá kezd gyanakodni, de a végén kiderül, hogy a saját férje a pszichopata.

Akit érdekel a film VHS-en megvan, de sajna nem túl jó minőségben, de átmásolható.

Tényleg parás film, főleg, amikor éjszaka a csaj alszik és az ágy mögötti ablakfülkéből a nevét motyogja valaki.

A neten található rá hivatkozás, akit érdekel kukkantsa meg!

 

" Jenny has two children and is on her own. She makes just enough money to get by in life. She meets the man of her dreams. He is handsome, great with the kids and wealthy. He takes her away to his ranch which is totally isolated and the only people Jenny can speak to are the people who work on the ranch. Jenny's new husband turns out to have odd behaviors. He has an unhealthy obsession with his dead mother. He leaves for days at a time to paint in the cabin she is not to ever visit even though it is on the property. She hears strange noises in the house when she is alone and dreams that someone is watching her while she sleeps. Her ex-husbands body is found in the lake near their house and the police think she had something to do with it. "