duccika Creative Commons License 2006.11.23 0 0 180

 Igen, jól halottad, az első 6 hétben csak folyékonyat szabadna. Ez ment is nálam rendesen, amíg egyik nap hirtelen megfeledkezve magamról bele nem haraptam egy gyönyörű almában, és csak akkor ijedtem meg amikor lenyeltem. Vártam, hogy most mi lesz, és hát nem lett semmi, lecsúszott rendesen. Később a sorstársaimmal beszélgetve kiderűlt, hogy első 6 hétben még nincs beszűkitve a gyomrod, csak szoktatnak a gyűrühöz. Sajnos utánna már nem tudtam betartani.

  Persze azóta már volt egy szűkítésem, arról már írtam is, most már nem megy le a darabos kaja, csak péppé rágva, meg dec. 11-én megyek a következő szűkítésre, azután még annyi sem fog lemenni. Volt aki kijött a szükítésről, és ott üldögélt a váróba a széken és várt vagy 10 percen keresztül, hogy az a korty víz mit a szájába vett lemegy-e egyáltalán.

Persze ellenkezőjével is találkoztam, aki azt mondta, hogy ő mindent tud enni, csak jóval kevesebbet, és fogy is rendesen.

Meg volt aki arról mesélt, hogy neki már 2 éve fenn van a gyűrű, és még a mai napig minden mozdulatára érzi, hogy ott van és zavarja is. Nekem  meg semmilyen gondot nem okoz, csak nyelésnél jut eszembe, hogy hoppá....:)

Nem tudom meséltem-e már, a szűkítésnél volt ott egy csodálatos, majdhogynem modell alakú kishölgy akiről azt hittük kísérője valakinek amikor kiderűlt, hogy ő is gyűrűs, 1,5év alatt majd 60kilójától szabadult meg, és masszíroztatással elérte azt, hogy a bőrén nem is látszik meg.(egyébként Katinka, meg Győzike is gyűrüs)

  Amit az este megfogadtam, azt próbálom is betartani, máskor ilyenkor már régen lecsúszott egy kis csoki (sajna egy édességboltban dolgozok:)de most semmi, egy kis nógrádi ropit eszegettem amíg ideért az ebédem, amit a foodexpressztől rendelek , mert így egyszerűbb a kalóriaszámlálás miatt.

Előzmény: Peszti 689 (178)