kiralycobra Creative Commons License 2006.11.15 0 0 136
"amikor az edző nem lesz velük többé, ezek a pozitív emlékeik már elegek lehetnek, hogy megtartsák őket a helyes úton."

Ez sem igaz. Van egy srác aki egy hozzáértőtől kap segítséget, megmondja mit egyen és elkezd fogyni! Örül neki, hogy végre sikerült, de elkövette a "csalást". Aztán azon kapta magát, hogy már megint nem úgy él ahogy kellene és ugyanúgy visszaszedte. Pedig ott volt benne az, hogy sikerült! És mégis...

A másik meg, hogy ha vkivel gyengéden beszélünk, "jajj persze, hogy lehet csalni, majd lemozogjuk, vagy majd utána visszaállunk a helyes étrendre", és a többi, akkor ugysem fogja normálisan csinálni, mert jajj, hát szabad meg nem tiltják.
Én a kemény mondatok "híve" vagyok, igenis, meg kell mondani neki, hogy nincs csalás és "le kell tiporni", hogy tudja igenis rosszat tesz. Akár meg kell szégyeníteni ahhoz, hogy kapja már fel ugyan a fejét, hogy ebből igy nem lesz semmi!

Minden nap be kell mennünk a munkahelyre, hogy dolgozzunk, ha csak hébe-hóba megyünk be és azt mondja a főnök, hogy nem baj, majd legközelebb bepótolod, akkor a cégnek lőttek. Egy gyér főnök alatt megpusztul a cég.

Levegőt se vegyél, azt is 2 naponta ráérsz, majd akkor többet lélegzel :)

Kicsit érdekesek a példák, de értelmezd és megérted a lényeget.

Önfegyelem, kitartás nélkül nincs normális diéta, bárki bármit mondhat SOHA nem fog tudni lefogyni. Persze 150kilóból lefogyhat kitartás, önfegyelem nélkül 50 kilót de még mindig úgy fog kinézni!

Ezen nincs mit szépíteni, csalásokat figyelembe venni. Az élet néha kegyetlen, ha le akarsz fogyni, akkor igenis kell érte tenni. Gondolom a kaját sem úgy rakják eléd, meg kell dolgoznod érte. Nincs ez másként sem az élet egyéb területein. Van VALÓBAN le akarsz fogyni, akkor lesz elég akaraterőd ahhoz, hogy megtedd.

És bár évek óta a sok szar ditéa után már nem hiszel benne, de TUDD a diéta volt a SZAR! Az ilyen 90 napos diéták és a hozzá hasonlóktól NEM fogsz tudni lefogyni és ÁRTALMASOK!

Azt hiszem ennyi, leírtam amit gondoltam, sok sikert mindenkinek, üdv.
Előzmény: H_G (135)