Antonio Gambadoro Creative Commons License 2006.10.10 0 0 3500

kérdésedre a válasz gyanítom a szponzorok listáján olvasható!
már csak azért is szomorú ez, mert korábban pont Ő magyarázott a friss fűszerek használatáról :o(

Ah, ertem :-))

 

A friss fuszerek mindig a legjobbak. En mast nem is tudnek javasolni.

 

De ha nagyon muszaj, es nincs keznel friss akkor lehet szaritott bazsalikomot is hasznalni!

En nem tennem, de mondjuk egy szaftban, egy szoszban a szaritott fuszer ujra kap egy (nagyon keves) kis eletet.

 

Szoval ha ilyen szponzor van akkor olyan hushoz, olyan szaftba, nyugodtan lehetne beletenni, ertheto is. De friss (nyers) salataba?

 

Nem tudom, de probaltatok mar szaritott bazsalikomot vagy akar petrezselyemet ragni, csak igy "natur"? Szoval, igy nyersen salataban?

Előzmény: chilii (3498)