Antonio Gambadoro Creative Commons License 2006.10.10 0 0 3491

Remélem nem sértelek meg ezzel. :)

Abszolut nem, nincs gond :-))

 

Lehetne azt kérni, hogy maradjon meg ez a "Hogyan kéne minden kaját igazán olasz módra készíteni?" téma az Olasz kaja topicban?

Mert itt rendkívül zavaró és OFF topic, és tönkreteszi a topic eredeti, receptgyűjtemény jellegét,

 

Szerintem felreertheto volt a hozzaszolasom, azert nem ertek egyet veled.

Akkor most elmondom h szerintem mit ertettel felre:

 

mivel amikor egy parszor kritizaltam teszta recepteket, valaki (talan) jogosan azt valaszolta, hogy senki sem mondta, hogy ez olasz recept, ugy hogy mindegy ha nem olyan mint az autentikus,

most en ezzel kezdtem, hogy itt abszolut nem az a lenyeg hogy olasz-e, ill. hogy autentikus-e a recept.

 

Egyszeruen kommentaltam (nem mint olasz, hanem mint forumozo) egy (tudom, hogy nem olasz) receptet!

Sokan csinaljak, nem szabad???

 

Olvasd figyelmesen a topicot es nezd meg:

itt nem csak receptgyujtemeny van, hanem hozzaszolasok is a receptekrol:

ki szerint jo a recept es miert, ki szerint nem jo a recept es mit valtoztatna benne!

 

Most en ezt csinaltam, ahogy sokan is maskor.

 

Tehat ennyit irtam hogy friss alapanyagbol keszult salataba nem szaritott hanem friss bazsalikomot kellene beletenni/

 

Akkor hogy jon ide amit irtal?

"Hogyan kéne minden kaját igazán olasz módra készíteni?" téma az Olasz kaja topicban?

Mert itt rendkívül zavaró és OFF topic

Miert OFF topic?

 

Azt hisszed h itt aki ir egy Stahl receptet az irhat, akinek ON topic mondani valoja van a receptrol az nem irhat, vagy ez abszolut OFF topic???

 

Remelem reszedrol elfogaghato amit most magyaraztam.

Nem az olaszossagrol volt szo hanem a szaritott / friss bazsalikom hasznalatarol!

Ez ON lenne!

Előzmény: tündérlala (3490)