Eleon_ Creative Commons License 2006.08.19 0 0 4780
Koszi a tanacsokat. Egy fel aszaltszilva megoldotta szorulast. Erdekes, hogy ezt szivesen ette, szeritem azert, mert a kezebe tudta fogni.

Azota voltunk orvosnal, es sajnos 5 honapos kora ota alig gyarapodott, igy mindenkeppen ennie kell valamit az anyatejen kivul. Az orvos napi ket adag tapszert ajanlott, kozben pedig tovabb probalkozni a zoldsegekkel. Ma adtam neki eloszor tapszert, es persze ezt is elutasitotta. Ami meg furcsabb, hogy a frissen lefejt tejet sem akarta meginni cumisuvegbol, annak ellenere, hogy tudja hogy kell inni belole (hebe-hoba iszik egy kis vizet cumisuvegbol). Este mar egy kicsit tobbet ivott, nehanyszor beleszopott, de 2-3 szivas utan mindig kikopi a cumit. Eddig mar 3 kulonbozo cumisuveggel is probalkoztam, kanallal, poharbol is adtam a tapszert, es a ferjem is probalta eteteni.
Most mar en is jobban stresszelem magam rajta, mert tenyleg muszaj hiznia. Szerencsere a fejlodesben nincs lemaradva. Ja ami meg megnehezitheti a helyzetet, hogy most jon az elso foga. Remenykedem, hogy nehany napon belul nem fog mar neki fajni, es esetleg jobb etvagya is lesz.

Ja, ma meg evett Adam egy Milupa puffasztott rizs kekszet is. Mar mikor ette vettem eszre, hogy mez van benne, ennek ellenere 7 honapos kortol ajanlott. Nem tudjatok, hogy ez bevizsgalt mez lehet, igy nem veszelyes?