Eleon_ Creative Commons License 2006.08.11 0 0 4759

A segitsegeteket szeretnem kerni. Nem haladunk a hozzataplalassal. 7 es fel honapos a babam, tisztan anyatejes volt hat honapos koraig, amikor is elkezdtem hozza taplalni. Adtam mar neki sargarepat, rizset, alamat, kortet, krumplit, oszibarackot, sinlacot. A legtobb amit megevett kb egy evokanalnyi volt. Most meg mar tobb mint egy hete szinte semmit nem eszik meg,  egy borsonyi sem tudok neki adni. Azt hittem, hogy mostanra mar ki fogunk valtani egy etkezest szilard etelre.

Egy rossz elmenye lehetett, amikor Sinlacot adtam neki, habzsolva bevagta az 50 ml-t (ez volt az egyetlen amit igy evett), utana szopott is, majd ra ket orara vissza jott az egesz, eloszor bukott, majd tobbszor hanyt is.

Nehany nap szunet utan ujra probalkoztam a sinlackal, de akkor mar egy kanallal sem evett meg belole.

A problema az, hogy mar valoszinuleg a tej nem eleg neki. 6 honaposan 5-szor szopott egy nap, az ejszakat is ataludta. Most meg mar 3 orankent eszik egesz nap, ejjel 2-3-szor kel fel. (En hulla faradt vagyok, a babam az etetesek kozott vidam, jokedvu.) 

A szilard etelt eleinte szoptatasok kozott adtam, majd szoptatas kozben. Probaltam szoptatas elott is, de akkor van a legkevesbe turelme hozza.

Gondoltam ra, hogy esetleg nehany napig nem is probalkozok, mert mar csak szenvedesek az etetesek. Adjatok tippeket, mit lehetne meg probalni.