zsandár
2006.07.21
|
|
0 0
297
|
Hát ez az, édes bor meg eleve "nincs is"csak a tokaji aszú,dehát az más technológia..
Kifejezetten a száraz ,félszáraz borokat szeretem,öntök is a feneketlen bendőmbe rendesen.Na persze csak annyit amennyit a boroskönyv megenged, sőt ajánl.Napi 6-7 deci , decinként, nem egyszerre ,mint az állat.
Miért van az,hogy a közízlésnek az istenadtának az édes-horribile dictu-vörösbor kell?
Na mindegy ,én mindenesetre már két szőlősgazdát versenyeztetek Tokajhegyalján mintegy 15 mázsa furmint szőlő felvásárlásának ígéretével./Kapitalizmus-farkastörvények :- ))))/Meg vagy 5 mázsa kékfrankost veszek .Végre szereztem bogyozógépet is így nem kell kézzel bogyózni.Mondjuk a végére általában midig bekávéztunk..
|
Előzmény: Tündi29 (296)
|
|