tündérlala Creative Commons License 2006.07.09 0 0 3350

Egy fenét. :)

Lehet, hogy úgy "autentikus", de én egyszerűen megcsinálom a szószt amíg fő a tészta, aztán összekeverem és azonnal esszük...

Ami a chili kontra gyerek témát illet, a kérdésed teljesen jogos, ez nálam is létező probléma - bár a 6 és fél éves már elég jól áll a csípős ízekkel. Viszont én tényleg igazán csípősen szeretem, azért azt a kompromisszumot találtam ki, hogy külön csinálok 2-3 db chilipaprikával egy kis olívaolajat, amit aztán már a tányéron lehet rálocsolni ízlés szerint. Amúgy én nem is szoktam olajat eredetileg hozzátenni, mert szerintem az már úgy túl nehéz. Nagyon sokszor csináltam már meg a receptet, nekem az vált be, hogy egy doboz (50 dkg) spagettihez egy 10 dkg-os vaj, és a végén esetleg még a csípős olaj.

Előzmény: monkey62 (3342)