Mijo Creative Commons License 2006.07.06 0 0 418

 

Bárki invitálta/küldte ezt a jóembert Bajáról az RTL-klub ma reggeli műsorába halászlét főzni, miért nem igyekeznek olyan valakit képernyő elé állítani, aki zavartság nélkül egyértelműsíti, hogy ez a huha nap NEM VERSENY!

 

És ezt a tészta kérdést is miért nem lehet már egyszer egyértelműsíteni, miszerint mi megfőzzük a világ legfinomabb halászlevét, továbbá mellé külön kifőzzük a mi csodás bajai házilag gyúrt tésztánkat (hahó Anett!!!), és aki azzal együtt akar fogyasztani, az olyant kap, aki anélkül, az meg tészta nélkülit kap.

Ne legyen folyamatosan olyan érzet, miszerint mi halászlébe főzzük a tésztát!

 

Egy klasszikusan jó duma hangzott el: az a lényeges különbség a szegedi és a bajai halászlé között, hogy a szegedi hírös, a bajai pedig jó!

 

Halléluja!

 

Mijo