Szemy tó Creative Commons License 2006.05.17 0 0 280

Semmi harag! Szerintem előbb-utóbb meg is nézem ezt az országot, már amit 2-3 hét alatt lehet látni egy országból. Teljesen fel vagyok csigázva. 

Különben, szerintem ha ez az oldal igazán beindulna nagyon sok tapasztalatot lehetne összeszedni egymástól.

Itt van rögtön egy mi ha kintvagyunk valahol soha nem az utazási iroda által szervezett utakra megyünk el, hanem helyi szervezéssel, vagy kocsit bérlünk, így általában kevesebb mint a szervezett út feléből kijövünk.  Ez nem csak az anyagiak miatt van, (bár én egy-egy túránál 5-el szorzok és ez sem elhanyagolandó) hanem így tényleg meg lehet ismerni az embereket és nem csak a kirakatot látja az ember.

Jártam úgy egy Tájföldi szigetecskén, hogy a vendéglős állta a cehhet, mert annyira összebarátkoztunk, hogy egy du.-ni fogyasztást nem engedett kifizetni. Röviden a történet  kibéreltünk egy motorcsónakot személyzettel egy napra horgászat és búvárkodás céljával. A feleségem elfelejtett dédalont hozni magával és olyan rosszul lett, hogy azt mondta vigyük ki a partra és mi folytassuk. A kapitány azt mondta, hogy a part messze van el visz egy szigetre és ott meggyógyítják, hát így is történt.

A nejem négykézláb mászott ki a korralos partra annyira rosszul volt, hogy nem bírt és nem is akart felállni. Bementünk a Lang úr kocsmájába ott rögtön kevertek neki valami (állítólag alkohol mentes) italt és ezt meg kellet innia, kb öt perc múlva kutya baja nem volt. A titkot, hogy ez az ital miből állt azt nem árulta el.

Ennyit elsőre, remélem más is bekapcsolódik!  

Előzmény: Hermione_Granger (279)