ezüst nano Creative Commons License 2006.03.24 0 0 147
Sziasztok! Mosógép vásárlásra készülök, s próbálok okosan dönteni, de a régi gépet is szeretném megtartani, mert mosó-szárító. A jelenlegi gépemmel nekem is hasonló gondjaim vannak, bár mosószert már nem az adagolóba teszem, hanem folyékonyat a dobba. A tömítő gyűrű réseiből rendszeresen sötét színű, zsíros krémet kell kitakarítanom, ami azért bosszantó, mert anyukám régi Energomat gépében nem képződött soha ilyen. Tavaly ő is vett a 24 éve jól működő, de nagyon ugráló masinája helyett egy újat, s most ugyanaz a problémája, mint nekem.
A kérdésem az, hogy mit gondoltok a SILVER NANO technológiáról? A gyártó az ismertetőjében utal arra, hogy ebben a gépben nem fog felhalmozódni a szennyeződés: „A Silver Nano technológia hosszan tartó frissességgel ajándékozza meg a textíliákat. Az antibakteriális hatás és védelem 30 napon át tart. A Silver Nano részecskék mosás és centrifugálás során is jelen vannak, így nemcsak a ruhákat fertőtlenítik, hanem a mosógép dobját és belső részeit is.”

Laikusként úgy gondolom, hogy konstrukciós hibák okozzák, hogy ennyit kell kínlódnunk ezekkel a drága csodamasinákkal. Én egy nem ugráló 7,5 kg ruhatöltetes ENERGOMAT-ot keresek. Ismertek ilyet?
Ezüst nano