borzimorzi Creative Commons License 2006.02.05 0 0 333
Kedves Topiclakók!

 

Kiadó, eladó vagy lízingelhető egy 28 négyzetméteres, II. emeleti, keleti fekvésű, egy éve festett garzonlakásunk Bp. III. kerületében, a Római lakótelepen. Alapbútorzat, mosógép, hűtőgép, főzési lehetőség, igény esetén vezetékes telefon, nethozzáférés is van.


Zöldövezet, kilátás parkra, remek kocogó-, bicikli- és sétaterep. A Duna-part 3 perc gyalog, az Északi vasúti összekötő híd budai hídfője a lakótelep sarkán.
Kiváló a közlekedés, mert nemcsak busz van (106-os, 42-es, 42É), hanem dugóktól függetlenül, zárt pályán is el lehet jutni a város központjaiba (HÉV + villamos/metró). Ha valaki hajlandó reggel 20 percet gyalogolni, vagy 10 percet biciklizni, akkor a kék metró Újpest-városkapu megállójához juthat. Én 2 évig jártam így reggelente a még szinte teljesen üres hídon, azóta is hiányzik.


A ház aljában kisbolt kiváló kávéval, 1 percre éjjelnappali bolt. Cukrászdák, zöldségesek, Smatch, Plus, patika, netszolgáltató, bank, fodrász, kozmetikus, kis gyorsetetők, fitness termek, szolik, teniszpályák, csónakházak, biciklijavító stb. 2-10 percen belül. Római strand 5 perc, Csillaghegyi uszoda+strand 10 perc. 


Részletekről érdeklődni a borzimorzi@index.hu -n a legérdemesebb. Mindenkinek válaszolok, hacsak be nem telik a postaládám.

 

Csót:

b