urlacher Creative Commons License 2006.01.25 0 0 52
Üdv amerikai foci csapatok, játékosok, edzők, szervezeti tagok és foci rajongók!

 

Egy kérdéssel fordulok hozzátok! A hetekben felmerült a hír, miszerint megalakul a Budapest Cowboys (Új Generáció) Varga Pisti szárnyai alatt a Vipers tagokból (kb. 50 fő) és Giants tagokból (kb.10 fő).

Ezzel kapcsolatban hallottam az alábbiakat hiteles forrásból.

 

Árpa Attila nem nézi jól szemmel a Bp. Cowboys megalakulását, sőt az általa úgy utált Giants vezetőt Stefánt megkereste, hogy csatlakozzon ahhoz a „konzorciumhoz” amely kizárja a Budapest Cowboyst a magyar bajnokságban való indulástól. Ahogy én tudom a két fél meglehetősen utálta eddig egymást, de úgy látszik egy „derék cél” érdekében egymásra találtak. Felmerültek, mint szövetségesek – ezekhez sajnos nem tudok hozzá szólni, mert ezt az információt nem tudtam leellenőrizni – az alábbi csapatok Norht Pest Vipers, Debrecen Gladiators, Budapest Blacknights, Eger Hereos. Kérem a fenti csapatok vezetőit, hogy cáfolják, vagy erősítsék meg a fenti hírt. Hangsúlyozom az alábbi csapatok nevét, megemlítették, feltételezésként kezelem, de a giantset biztosan tudom, mert hiteles a forrásom ezen a vonalon.

Egyébként, amit nem értek még, hogy a St Lawrence Giants csapat még csak be sincs jegyezve, nem is MAFL tag, hogy tud szavazni liga ügyekben?

Szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehetséges ez? Hogyan lehetséges az, hogy a média fenegyereke, aki az amerikai foci imádója és a magyarországi amerikai fociért állítólag mindent elkötelező ember, ilyenre vetemedik? Ilyen előszelekkel indul a második hungarian bowl? Az ember azt hinné, ez nem fordulhat elő, vagy csak maximum a magyar labdarúgásban. Szomorúan hallom, hogy ilyen mocskos dolgok előfordulnak az általam szeretet sportágban, azt hittem ez más lesz, végre egy tiszta, érdekektől mentes sportszervezet jön létre. Mint szponzor szerettem volna részt venni a magyar amerikai fociban - mivel régebbi sportsérülésem nem teszi lehetővé, hogy mint játékos élvezhessem ezt a remek sportot- úgy gondoltam, adok egy évet, és ha minden jól megy, mint szponzor áldoznék azért, hogy ha már nekem jött össze a játék, másoknak erre meg legyen a lehetősége és azért magamra is gondolva, ha csak mint néző, de élvezhessem a magyar amerikai focit. (nem nagy pénzre kell gondolni, de egy csapat felszerelése biztos kijönne belőle)

A fenti beírást bemásolom az összes MAFL portálján található magyar amerikai csapat fórumába és várom a mielőbbi válaszokat, bízva abba, hogy sikerül meggyőznie a csapatoknak, hogy a fentiek nem fordulhatnak elő ebben a sportban.

 

 

A válaszokat előre is köszönöm

Üdvözlettel:

Urlacher