Miluci Creative Commons License 2006.01.10 0 0 107
Üdv mindenkinek!

Segítséget szeretnék kérni, vagyis inkább kérdeznék, hogy ne csináljak hülyeséget.

1. Elolvastam majd' az összes hozzászólást. Kaptam sok hasznos tanácsot. Köszönet :)
Igen.....sajnos felültöltős Whirpool van itt az albérletben. Most 4. éves. A dob csilli-villi, a vízkő állapotot nem tudom felmérni... A víz nem a kádba folyik ki belőle, hanem vhogy vissza a "falba", na jó, nem tudom pontosan hova.

2. A kardinális problémám az öblítős és a mosóporos résszel van. Az öblítős rész, még az is, ahova nem szoktunk öblítőt önteni fekete, büdös. Az öblítőt higítjuk 4x-esére, így talán azzal nem lehet baj. De akkor mitől? A fekete nyálkás-büdös cuccra önthetek Domestost (higítva), abban áztathatom sokáig, vagy inkább mást ajánlotok?

3. A por mosószer szokott hagyni maga után az adagolóban mosás után, de azt viszonylag könnyen ki lehet mosni belőle. Ott nincs penész, vagy gomba, szóval egyet értek az egyik hozzászólóval, h a folyékony mosószer nem feltétlen megoldás a gomba-penész panaszok kezelésésre. De mégis miért marad ott mosópor, ha nem öntök bele többet a jelzettnél?

4. Az ecetes átmosást eddig csak kávéfőzőnél alkalmaztam, több-kevesebb sikerrel (azóta már van új :)). Nem pontosan értettem azokat a hozzászólásokat, ahol azt ajánjlák, hogy várjuk meg míg a gép felszívja a mosáshoz kellő vizet, utána nyissuk ki és öntsük bele a csodaszereket (ecet, ilyen-olyan vízkőoldó). Ezt a felültöltőset nem lehet kinyitni. Gondolom ez csak a régebbi gépekre igaz. Akkor itt hogy? Csak simán beleöntök a dobba ecetet (10%-os van itthon) higítva és elindítok egy sima mosást 90 fokon?

5. A ruhák bebüdösödnek, szóval tragikus a helyzet, kérek mindenkit, aki tud írjon vmi hasznosat! A ruhák utána, ha a gép rendbejön újra illatosak lesznek?


KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT ELŐRE IS!!!!

Emília