Spinderella Creative Commons License 2005.12.26 0 0 223
Szia Szilva2, írod:

"Aki ember, az nem tud jót derülni akkor, ha magukat embernek tartó lények saját fajtársaikat gúnyolja széles nyilvánosság előtt. Márpedig az általad kedvelt páros ezt tette, és nem is egy alkalommal."

Szerintem szánalmas, ha az ember nem tud nevetni saját magán."

Igaz, csakhogy a Boros meg a Bochkor nem saját magukon nevetnek, hanem másokon. Ez nem is lenne baj, ha tényleg csak olyanokon mulatnának félórán keresztül, akik beégtek mondjuk a nyilvánosság előtt, vagy más cikis dolgot csináltak. De ez a két kis népművészeti cserépedény olyan dolgokon heherészik, amitől már az ember gyomra kifordul a helyéből, mások tragédiáján vihorásznak, ebből csinálnak viccet. Na ezért vonnak sokan párhuzamot a műsorvezetők és a hallgatók IQ-szintje között, mert sokan - köztük én is - úgy gondolják, hogy valami gond lehet azzal, akinek ettől nem szalad fel a szemöldöke.

Sajnos ez a két ember azzal adja el magát, hogy - írd és mondd - pofátlanok. Abban rejlik az ütőképességük, hogy szemrebbenés nélkül lépnek át bizonyos határokat. Semmi (!) más nincs, ami megkülönböztetné őket más reggeli adók műsoraitól. Erősen valószínűsítem, hogy ezzel ők is tisztában vannak, ugyanis ez pont olyan, mint a tévézésben az erőszak és a meztelenség, azaz minél több ilyen van, minél inkább durva, annál többen nézik. Ugyanaz a szitu pepitában, és ilyet nem lehet véletlenül csinálni.

Kedves Marcius, úgyis mint topiknyitó,
nem attól lesz hallgatható a Bumeráng, hogy másik rádióadók műsora esetleg még rosszabb. Attól még, hogy esetleg nincs alternatívája a Bumerángnak, attól még az egész csapnivaló. Valami vagy jó és hallgatható, vagy nem. Itt hibádzik a véleményed, mert nincs olyan, hogy az "legalább" hallgatható, a többihez képest, az attól még ugyanolyan rossz.
Előzmény: Szilva2 (181)