hurráoptimista Creative Commons License 2005.12.25 0 0 179

Szilva2,

 

Szerintem nem ugyanazt olvassuk... "Felhoztátok itt sorra a különböző konkurenciákat, de sajna egyik sem szárnyalja túl őket - mint ahogy írtátok is. " - írod.

 

Mi ez az általánosítás? Nem láttam volna, hogy mindenki ugyanazt gondolná, sőt. Kinek ez a jobb, kinek az, de azért eléggé egyöntetű az, hogy Boros-Bochkoréktól a legtöbb hozzászólónak hányingere van.

 

"Miért egyenes következménye sokak szerint az, hogy ha valaki Bumerángot hallgat, akkor biztos a szobapárfánnyal egyenlő az IQ szintje?"

 

Azért kérlek, mert vannak, akik magukat embereknek tartják. Nos, tudod, embernek lenni nem könnyű feladat. Aki ember, az nem tud jót derülni akkor, ha magukat embernek tartó lények saját fajtársaikat gúnyolja széles nyilvánosság előtt. Márpedig az általad kedvelt páros ezt tette, és nem is egy alkalommal. A gyomrom fordult fel tőlük. És miért túlzol? Még egy szobapáfrány sem vihog a másik megalázásán és egyéb bornírt fahumorokon.

 

"Nekünk vidámság kell, jó zene. Nem is kell, hogy tartalma legyen, csak ébresszen fel. Ehhez meg tökéletesen megfelel."

 

Lehet. Hajrá. (Jó zene?!?! Na ezt hagyjuk..)

 

"átment miss p*cs*ba"

 

Ha már jelzőket használsz, akkor ne legyél félművelt. Miss = ennek így semmi értelme, ez egy angol szó, valakinek a családi állapotára utal. Feltételezem, te a mísz-re gondoltál. Akkor tudd leírni.

 

"A Borost nagyratartom"

 

Elmondod, mitől tartod nagyra? Polbeat gitárossága okán? Pazar humora miatt? Vagy a dörmögő hangja miatt? Mellesleg a fiával egy középiskolába jártam egy ideig, kimutatta a foga fehérjét. Ha még találkoztál nagyképű, pöfeszkedő, tenyérbemászó, irritáló stílusú emberrel....

Előzmény: Szilva2 (178)