sheren Creative Commons License 2005.12.15 0 0 365

Hali visszatertem!! :)))

 

Szoval hotel job...  altalaban a hotelek az en tapasztalatom szerint nyuzsissek... szoval stresszes sok a munka flexibilisnek kell lenni... ha a csapat jo es a vendegek arik az mindenert karpotol... ha a csapat es a manedzsment csak hasznalja a munkaerot akkor huzossal a helyzet, valakinek pokol...   Ha a lanyod, fiad erzekeny alkat akkor nem ajanlom de ha szeret emberekkel ismerkedni, szereti a kihivasojkat es nem ijed meg a munkatol akkor uccu neki!!! megbanni nem fogja... raadasul attol fuggoen milyen a szerelmese hozzaallasa meg egyutt is megprobalhatjak,,,:)))

Hausekeep is van hotelekben azoknak akik nem szeretnek emberekkel foglalkozni...

sok pozitivumot lehet talalni meg egy rossz helyen is... pl az Imperial nem volt egy alom es huzos volt egy ordibalos supervisorral akinek semmi sem volt eleg jo... de hat otthon is ki lehet ilyet fogni plusz a szabadnapokon mas varosokat latogattunk a baratommal plusz a kilatas... A legszebb egesz angliaban... nem hiaba English Riviera...:))) de egy evnel tovabb hotel munkat egy helyen nem ajanlok senkinek... kell a valtas a vendeglatasban meg inkabb, egy ev eleg hogy megtapasztaljunk amit megkell de ha nincs esely elorel;epesre akkor valtast ajkanlok mindenkinek...

De hidd el Panaszkonyv... a csemeted hamar meglatja majd hogy a kemeny munka anyagiakban is megmutatkozik... no persze magyar viszonylatban mivel minimalbernel tobbre ne szamitsatok, de nekem 1.5 honapba tellett kisporolni a laptoppom arat es nem koplaltam kozben...:)))

Otthon mikor teszed meg ezt... (meg ha tobb is a betevod mint a minimal)/???

 

Feketen ne dolgozzon senki... nem eri meg... a barok es gyorsbufek attol fuggoen hogy ki a tulaj lehet gond...

A hotelt a szallas miatt ajanlottam, kis lyuk de nincs ra gond... McDonalds is van erre meg hasonlok, munka-munka en nem becsulom le azt sem csak hat ezeknel szallast is kell talalni melle ami a kezdetben nehez lehet... Itt a Colleszban az atlagos szallaslehetoseg amit hirdetnek az £50-90 per het neha rezsi nelkul es 2-3 emberrel megosztva... szoval Ti tudjatok mi a jobb.. Hotelben nem tudsz fozni magadnak mint a berelt lakasban szoval nem tudsz rajta sporolni... Ezt Ok tudjak hogy mit akarnak...

 

Mi mas erdekel??? Holnap meg felnezek a netre de vasarnap megyek HAZA!!!! Magyar honba szoval nem igerem mikor jutok nethez..:)))

 

Kivanok sok jot a csemetednek es Happy Endet!!! :)))

(nem tudom mennyire vagy joban vagy mit gondolsz a szerelmerol de talan a legjobb ha egyutt probalkoznak vagy egy barattal egyutt az biztonsagerzetet es onbizalmat ad a nehezebb idoszakokban is ami jonni fog egy idegen orszagban tavol a csaladtol...  )

 

Most ismet lelepek mert oram van majd 2-tol vizsgam Drukkoljatok aki akar :)))

 

Pusza mindenkinek Sheren :)))