A nyolcadik törpe Creative Commons License 2005.12.12 0 0 353

informaciot kap arrol, hogy a csunya terroristak eppen valami nagyot akarnak robbantani

 

Variacio 1: Binladen felhivja telefonon a mi5-ot, es elmondja aznapi tervet.

 

Lehetetlen, mert a telefonbeszelgetes ideje sokmindenre eleg. Pl. Dudajev csecsen vezeto kiment a sivatagba es muholdas mobilon elkezdett csevegni, amcsik felismertek a hangjat a tobbmilliard lehalgatott telefonhangjai kozott, helyzetet bemertek, felhivtak a zoroszokat, ket mig felszalt es raketakkal ellotek az egesz hegyet Dudajev urral egyutt. Mindez a hivas megkezdesetol szamitott nehany percen belul.

 

Variacio 2: Elfogtak egy levelet, de nem mentek ki a felado es a cimzett cimere begyujteni binladen urat, mert epp mancseszter meccs volt a tv-ben.

 

Variacio 3: A metron a mi5-os ment haza, es mellette beszelgetett binladen ali musztafaval. A beszelgetest ertette - perfekt arabul - de nem kovette oket es nem hivott erositest mert sietett haza mert a tvben mancseszter meccs volt.

 

Variacio 4: Lelottek egy gyanus galambot, uzenet volt a csoreben. A galamb ellenalt a kihallgatasnak, tagadott, nem beszelt. Igy az uzenet megvolt, de nem tudtak kitol, hova. Igy a szervezetet felgongyolni nem tudtak, csak az inforol beszamolni a tv-ben.

 

Variacio 5: Hazudnak.

Előzmény: AAAaaa (344)