picipolgár Creative Commons License 2005.11.18 0 0 8242

Szia Tibi !

A Szalonba való belépéskor természetesen áttanulmányoztam a szabályzatot, abban a nevesítésre vonatkozó előírásról nem esik szó. Lehet, a korábbi verzió ezt tartalmazhatta, de én most sem leltem rá, amikor ismét áttanulmányoztam.

A személyeskedés kiszűrésének megvannak a feltételei, nevezetesen a moderátorok eljárhatnak...

Mint korábban itt említettem, az ORIGO fórumán 13000 hozzászóláson túl vagyok, eddig nem volt szükség arra, hogy bármelyik hsz-emet a modik kifogásolják, pedig ott valóban éles szópárbajok folynak. Hovatovább azt tapasztaltam, sok esetben a személyeskedő nickekkel szemben jellemzően elegendő volt a higgadt és udvarias magatartás, rövid időn belül megszelídültek.

Nem feltétlen kell az embernek saját nevét kiadnia, hogy normális hangnemben tudjon társalogni, illetve saját joga és lehetősége, hogy a renitenskedőkről ne vegyen tudomást.

Nem jelent problémát a valós néven szóló bejelentkezés, de úgy gondolom, a virtuális ismeretségekben ennek nics gyakorlati jelentősége.

Sokkal inkább aggaszt, hogy a Szalon halottnak tűnik. Az össz hozzászólások száma az indulástól számítva nem éri el az ezret. Ez borzasztóan kevés.

Nem hiszem, hogy Baján ne lenne nettel rendelkező érdeklődő ....

A polgármester nem válaszol, mivel nincs is mire válaszoljon, pedig bizonyosan sok kérdés lenne amivel alkalmanként szivesen foglalkozna.

Egyszóval jó lenne ebből az állapotból kimozdulni, de természetesen öncélúan senki nem fog saját magának hsz-eket írogatni.

Előzmény: Thernitibi (8240)