Csergyuri Creative Commons License 2005.11.15 0 0 41

Szia Mindenki!

 

Elnézést kérek a passzivitásomér, de a ház körüli, és egyéb gondok eléggé a nyakamba szakadtak. Minden igyekezetemmel azon vagyok-leszek, hogy a vállalt projektekben részt vegyek, még ha nem is lesz egyszerű!

tuja ügy: kb hány db kéne? Csizi tudsz nekünk küldeni valami vázlatos helyszinrajzot? Valahogy ki kéne találni, hogy hová ültessünk. Muszály valami koncepciót kialakítani. Zsigerből az volt az elképzelésem, hogy az épület előtti részt egy tujasorrar lélektanilag leválasztani az úttesttől, ezzel egy bennsőségesebb "kert-udva" jellegű hangulatnak teret adni. Ezt később füvesítéssel, netán kis kanyargós kertiúttal, stb-stb. továbbfejleszteni.

 

rönkbútor ügy: most maximum leháncsolni, és elrakni kell ha friss vágás. Elég ha akkor állunk neki az összeállításnak, ha kitavaszodott. A hosszában kettévágás fog gondot okozni, a többivel sztem megbirkózunk. De sok függ attól, hogy milyen vastag törzsű fákat kapunk.

 

Egy lapátot tudok nélkülözni, a többivel még dolgozom itthon. Ha esetleg mennél Ria, akkor csörgess meg és leszaladok vele M7-1-hez.

 

üdv

Gyuri