NFL55 Creative Commons License 2005.10.28 0 0 115

To Jazzkedvelő.

 

Nem én fogom csinálni, ilyen téren anti-talentum vagyok, tehát köműves, komplett kivitelezői gárda - én maximum majd az anyagok után rohangálok. Az engedélyezési terv beadva, a műszaki ellenőr ad mondjuk némi biztonságot, de ő nem fog minden este kimászkálni a telekre, az biztos. És azt hiszem, egy nap alatt is lehet csúnyán úgy elrontani dolgokat, hogy vagy visszabonthatod - vagy marad pocsékul megcsinálva.

 

A kivitelezőben sajna 100% nem bízhatsz vagy aki igen, annak vagy nagy mázlija lesz és egy profi és rendkívül lekiismeretes mestert fogott ki - ennek menyi manapság az esélye?), vagy káromkodás a vége.

 

Ezért informálódom, mégha én egy szál vasat nem is fogok bedugni a zsalukőbe - de ha pl. a "mester" nekiáll celux-al felragasztani az zsalukő oldalára, akkor legyen annyi lövésem a dologhoz, hogy legalább megkérdezzem: "ezt biztos így kell"? :-))

 

Na jó, ez most egy nagyon hülye és valóságtól elrugazskodott példa volt, de a lényeg talán kihámozható.

 

Annyire nem vagyok "bátor", hogy teljesen vakon rábízzam magam a kivitelezőre, mert "jobban tudja és lekiismeretes" .  Inkább a körmére nézek - márha ugye tudom, mit is kéne nézni.

 

A vízcsöves storyt köszi.

 

NFL

Előzmény: Törölt nick (114)