Maidenhead Creative Commons License 2005.10.01 0 0 80

Sziasztok!

 

 

A magyarok tobbsege,illetve az uj tagallamokbol jovok tobbsege a vendeglatasban helyezkedik el.Ez tobb okbol jo,viszont tobb okbol rossz is!Egyreszt ha egy etteremben,hotelben melozol, kajat biztositanak(mondjuk egy pub-ban lehet nem),ill. ha nagyobb helyen melozol,akkor szallast is.Viszont!Senki ne gondolja hogy INGYEN!A ho vegen szepen levonjak majd a fizudbol!Termeszetesen moderaltabb arert lakhatsz ott,en mondjuk havi 150 fontot fizetek!A rossz a dologban az,hogy pl. lehet minden nap dolgoznod kell!Egy ido utan faraszto!Ha vki dolgozott mar a vendeglatasban,tudja mirol beszelek;madness van sokszor!Mindenki kiabal mindenkivel!Orulet!Es had mondjam,hogy nincs megallas,kurva sokat kell melozni!

 

Azt se gondolja senki hogy Angliaban nem kell melozni,mert az angolok is lustak!A penzert itt szerintem jobban meg kell dolgozni mint otthon!Erre mindenki keszuljon fel!Raadasul az elmult evben annyi kulfoldi(elsosorban lengyel)lepte el az orszagot munkat keresve ill. talalva,hogy az anglolok bizony bizony elkezdtek felni,hiszen a munkat toluk is igy elveszik.Nagy lett a verseny!

 

Ha vki ki akar jonni munkat keresni,az elso kerdes meg az elott, hogy ki vagy mindig ez:,Have you got experience?`Az esetek 80%-ban kizaro ok,ha nincs sajna...