Murmurr Creative Commons License 2005.09.27 0 0 152

Helló Dy!

 

Szerintem épp nyaralsz, de azért írok.

Végül is Marabout.

Azt láttam kívülről, amikor a transzfer busz keringett hotelről-hotelra, hogy lepakolja a népeket. Elég hangulatos a bejárata:)

Kíváncsi vagyok hogy tetszett nektek, meg mi a vélemény róla, mert én úgy belelkesedtem, hogy jővőre is ezt az országot tervezem célba venni.

 

az Orientől nekem szép emlékeim vannak, bár volt egy-két apróság, ami gondolom azért volt zavaró mert sokkal rohanóbb életet élünk mi itt, mint ők ott.

ilyen volt pl. a kiszolgálás lassúsága esténként:( egy sör, egy ásv.víz, vagy bármi, úgy 15-20 perc volt, mire kijött. és nem azért mert iszonyú sok vendég volt, hanem mert ilyen a tempó.

nem rohannak, nem kapkodnak, hát nem is agyvérzésben fognak meghalni::)))

 

egy dolog volt még ami nem tetszett.

A tengerpartja nem a legszebb:( /nem az a klasszikus gyönyör/

Elég keskeny a homokos part, és szelesebb időben iszonyú hordalékos, növényes.

Volt olyan rész, ahol egy sor napernyőt sem tudnak felállítani, csak sétálni lehet rajta, mert a hullámok elmosnák a napágyakat.

Kicsit arrébb, ami még a szállodához tartozik, ott szélesebb a part, 3 sor ernyő van kirakva, úgy 30méter hosszan, na az az összes.

Valójában a hotel kertjében történik a napozás, és inkább a tengerhez lejárnak fürdeni a népek. A kert gyönyörű, nagyon gondozzák, minden éjszaka locsolók mennek, egész nap meg a kertészek bogarásznak, gyomlálnak, de nem zavaró a jelenlétük!

 

Szóval, én nagyon boldog vagyok, hogy eljutottam ide nyaralni, és szeretnék jövő nyáron is visszaténi, mert nagyon kellemes volt a helyiek vendégszeretete, bár néha lefáradtak a pincérek, azért lehetett mosolyt csalni az arcukra:)

 

Minden egyéb rendben van, a kaja rengeteg, változatos, bár a 12. napon már nem tudsz mit reggelizni, vacsorázni, mert mindenből eleged van:)

Még étteremzárás előtt 5 perccel is hatalmas, friss  tálakat szervíroznak fel, mintha még messze lenne a zárás.

Rengeteg gyümölcsöt kaptunk, egyáltalán nem kellett vásárolnunk semmit, csak ásv.vízet, meg egyéb innivalót, hogy legyen a szobában hideg isszi. Így a fele  költőpénzt hazahoztam!

 

Egy szónak is 100  a vége, én bátran ajánlom!

 

Kíváncsi vagyok a Ti tapasztalataitokra, írj, ha lesz időd!

 

üdv

M.

 

 

Előzmény: Dydand (150)