lordbriganti Creative Commons License 2005.08.18 0 0 5835

Hello,
nos lenne egy kis gondom.Néhány napja egy második generácios mazda RX7 boldog tulajdonosa-lennék..ha olyan lenne a kocsi,mint amilyennek lennie kell.
Tudom,hogy igy kicsit nehéz megoldást találni a problémára,mivel én sem vagyok egy szakértö,de még autoszerelö sem,és egy laikus szemszügéböl szinte lehetetlen diagnosztizálni a gondot,de lehet hogy mégis..a remény hal meg utoljára,és nekem már csak az van,mert ilyen kocsival a környéken nem sokan találkoztak-a szerelök közül.

NOs a gond a következö:
a kocsi minden gond nélkül beindul,üresben simán pörgeti is lehet,de ha elindulok annyi ereje van,mint egy tüdöbajos ganajturo bogárnak,vagyis semennyi.felpörög LASSAN ameddig hagyom,de a gyorgulás percekben mérhetö.a motor többé kevésbé egyenletesen jár,ha jár.
Ehez társul olyan fogyasztás,hogy az orosz tankok suzukik a a kocsimhoz viszonyitva.egy példa:kigogyott a benzin,töltöttünk bele 5 litert.kb 3 km alatt elfogyott.
Még hozzáfüzném,hogy a kipuffogoknál benzinszagot simán lehet érezni.De nem folyik sehonnan,csak a motorba...

Maga a kocsi kisebb hibákat leszámitva(tetöablak nem müxik,ablakemelö)jó állapotban van,és a motor sem ugy néz ki,hogy a végét járná,semmi füst,vagy hasonló.

Tényleg tanácstalan vagyok,minden segitséget elöre is köszönök.
Akár csak ötlet legyen.

csongr@yahoo.com