Zsuzsó Creative Commons License 2005.07.04 0 0 62

Sziasztok!

 

Jemi: köszi az invitálást, babád egy édes kisgyerekek, gratula hozzá itt!

 

Magamról: 160 cm magas/mély vagyok. Mint Niácska, -30-nak nagyon örülnék, Spock szerint egy kicsit többet kéne, de ha ennyi lenne csak, asszem, volna aki nem ismerne meg elsőre az utcán:-) 

 

Update-ról véleményem ugyanaz, mint Lappának, bár az első könyvben talán kevesebb a megszólaltatott "sztár". A másodikat nem akarom megvenni, indításnak bőven elég ennyi.

 

Most kezdek el dolgozni, nekem nincs energiám felkutatni a fruktózt, meg a Norbi által ajánlottakat, ha már eszek, akkor maradjanak az ízek, legfeljebb jóval kevesebb mennyiséggel. Nekem ez még tartható. Na és a mozgás. Azt egy jó ismerősöm mondta, hogy eszetlenül ne kezdjek el ugrabugrálni, mert az izületeim gallyra mennek. Asszem szeptemberben egy aqua-tornára benevezek. Véleményetek?

 

A másik, nagyon jól bírom, vagyis bírtam eddig a meleget. Most se volt gond, nem vagyok izzadós, bár nem kapáltam a tűző napon napközben, de fizikailag nagyon rosszul voltam (gyengeség, légszomj, hányinger). Azt hiszem ezt a pulzusszámot a szívem nem sokáig tolerálja. A vérnyomásom jó, vércukorszintem  (még) jó. Úgyhogy el kell kezdeni valamit, mert nem akarok árvákat hagyni.

 

Magamról röviden ennyi. Ma már csak dinnyét eszem, ha jól tudom az 1-es kódú.

 

Sziasztok, még jövök...

 

Zsuzsó

 

Előzmény: jemi bigli (59)