ígymegúgy Creative Commons License 2005.06.08 0 0 136

Sziasztok!

 

Örülök, hogy más is látott gyerekkorában rémisztő filmeket :). Én arra emlékszem, de javítsatok ki, ha tévedek, hogy volt egy babaház, ami az asztalon volt, és ha az igazi házban égett a lámpa, akkor a babaházban is - de lehet, hogy ez egy másik film? És talán a végén felgyújtották az igazit is, és a babaházat is. Emlékszem még valami Anna nevű horrorra vagy Carla........Ja, elég rossz a memóriám így tizenvalahányév távlatából. Tud valaki ezekről valami?

 

Még lenne egy kérdésem. Anno láttam két filmet. Nem sorozat. Az egyiknek valami üvegház v. üveglabirintus volt a címe.

Arról szólt, hogy egy anya elmegy a gyerekéért az oviba és mire hazaért, már nem ott lakik. A szomszédok nem ismerik, mindenki letagadja, pedig látja a saját lakását, megismeri a boltot, a szomszédokat stb. Az egész kész pszicho. És nem tudja hova forduljon. A végén mindnyájan egy teremben vannak. Az összes lakós, és mindenki beismeri, hogy hazudott és mindenkinek eltűnik a lakása (elméletben).  Ráismer valaki?

 

Egy másik, amit ezzel keverek......Lehet, hogy ennek volt a címe az üvegház?.....Egy anyának elrabolják a tizenéves lányát és megtalálja egy kíséreti laboratóriumba bezárva több emberrel, ahol le vannak fagyasztva, de mozognak. Oda csak szkafanderben lehet be menni. Az anya bemegy, de a saját lánya rátámad, mert már nem önmaga, és hiába hoznák ki a mínusz X fokból, már normális élő ember nem lesz, csak egy zombi, ahogy ott a többiekkel mászkál. Van valakinek ötlete? Köszi :)