hpszi Creative Commons License 2005.04.25 0 0 210
 

A ’segítőkész’ helyett inkább korrektnek nevezném azt a szűkszavú, tisztességes munkában megőszült szakit, akihez negyed órával a szombati zárás előtt estem be, hogy ’akarok egy teljes rendszert’. Ehhez képest nagyon segítőkészek voltak – meg amúgy is.

http://www.satsystem.hu/ - itt mindent megtalálsz

Nem a legeslegolcsóbbak (a neten alkudoztam egy darabig az ittveddmeg.hu-n, de aztán virtualitásba fulladt a dolog - még 10%-al sem volt olcsóbb), de szakértelmet, állandóságot sugárzó hely (Fogarasi 14). Még szerelőt is ajánlak, ha kell. Aki ugyan nem a bolt ’hivatalos’ szerelője (mert ilyen nincs), de kapcsolatban van a bolttal, hisznek neki (lehet, hogy épp ő adta el neked a cuccot), így gördülékenyebbnek ígérkezik az esetleges garanciális csere, hiányosság, stb. Ők sem a legolcsóbbak, de sok mindent láttak már a padláson – még parabolát is.

Kártyával is tudsz fizetni, ami nekem jól jött, mert nem rohangálok ’százezrekkel’ a zsebemben.

Árulnak még házimozi és hifi rendszereket, amin megszólalhasz a műholdról jövő bitfolyam. És autohifi rendszert is tudsz venni, hogy szóljon valami a kocsidban az oda-vissza úton J

Remélem kapok valami kedvezményt legközelebb ezért a promóciós anyagért J

 

Ja, arra figyelj, hogy a tükörméret (70-90-120-140) nem csak az árba és a vételi viszonyokba szól bele!

Hanem pl. nekem (90-est vettem) egy 120-as már be sem fért volna a kocsiba, így is alig tudtam egyedül rászerelni a fejet (egyrészt mert életmeben először csináltam, másrészt mert alig értem át a tükör két oldalára, amikor csavarozni próbáltam), előre izgulok, hogy hogyan fog kiférni a tetőre a tetőlécek között, kb. négyzetesen nagyobb a légellenállása (vastagabb, hosszabb cső kell), ha rogatni akarod több hely kell neki. Ezek ugyan egyszeri problémák, de jó rájuk felkészülni.

Én alu tükröt vettem, ami már a szállításkor ’bejött’, mert elég könnyű, ennek ellenére 3x ejtettem le (ami a festés megsérülése miatt az acél tükröt jobban megviseli).

Most tartok a tető szerelési cuccok beszerzésénél: a cserép helyett egy lap, amin kidugom, szilikon-szerű ragasztó a rések tömítésére, 5 cm-es horganyzott acél cső, bilincsek, csődugó (a tetejére). (Nefelejcs u. – antennakiegészítő bolt)

Hát ennyi – örülök, ha segítettem.

Előzmény: silenthill (209)