Félisten Creative Commons License 1998.07.15 0 0 42
Kedves Szoknya!

Megítélésem szerint egy remekül sikerült szeretkezés után sokkal érdekesebb egy lány a férfiember számára, mint egy rosszul sikerült nemszeretkezés után. De hát ez logikus: akivel egyszer jó volt szeretkezni, azzal valószínüleg jó (lenne) máskor is, és egy újabb jó szexet ki utasít el. Ha ez után nem alakul ki vmi értelmes, akkor az a "bevállalt " szex elmaradása esetén sem alakult volna ki. Szerintem a leendő kapcsolatotok kialakulásán csak segített a kellemes vacsorát követően megtörtént még kellemesebb dolgok.

A szűzkurva szerintem tökéletesen megegyezik a nehezen (vagy talán egyáltalán nem - ki tudja ezt előre megjósolni-)megszerezhető nővel.

Egyébként nekem van olyan hölgy ismerősöm is (nemcsak férfisoviniszta, skalpvadászgyűjtő férfi), aki azt vallja, hogy akivel nem jó az első szex, azzal talán még egyet érdemes próbálkozni, de úgyse lesz belőle komoly kapcsolat.

Változatlanul fentartom, hogy a gyorsan elkezdett szex nem akadálya a szerelembe esésnek, inkább a halogatás akadályozhatja a kapcsolat elmélyülését.

Félisten