demmat Creative Commons License 2005.02.24 0 0 291

Üdv Mindenkinek!

 

cryon!

 

Bár nem tudom milyen messze laksz Pesttől, de gondoltam szólok, h. itt a Suzuki Varró-nál ( www.suzuki-varro.hu ) legalább 6-8 fehér Swiftet láttam alufelnin, tehát nagy valószínűséggel GS-eket! Az mondjuk elképzelhető, h. 1.5-ösök, mert nem emléxem láttam-e rajtuk oldalt a VVT-jelet, de egy telefont szerintem megér!

 

Amúgy én is szeptember közepétől be vagyok zsongva az új Swifttől..

Pár márkakereskedő már biztos nagyon unta a fejemet..:-)

Nagyon tetszett már a képek alapján is, pláne élőben..

Sajnos a menetpróba még hátravan, de a hétvégén remélem összejön az is!

 

Ha el tudnám adni a 2.5 éves Swift "Sport VI"-omat, valószínüleg már én is belevágtam volna egybe,de olyan megalázó áron számították volna be, h. inkább árulom én.. Nyárig csak elviszi vki, addigra meg hátha lesz a SwiftII-re is ajándék klíma akció és akkor talán még egy GS is összejöhet, mert azért a 2.950e-t én is sokallom érte, pláne h. igazából csak az alufelni ami érdekel a többletfelszereltségből...

 

Azért szívesen olvasnék már róla újságban is egy tesztet, de a hazai szaksajtó mintha agyonhallgatná a dolgot. Pedig a Suzuki Házban azt mondták 8-án, h. a Swiftjüket amit a Kongresszusi Központból visszakaptak amint forgalomba helyezik már viszik is tesztelni mindenféle újságírók.

 

Szóval, ha vki végre vezethet egy kicsikét(pláne ha sajátot!), akkor amint kiörömködte magát, ne várasson tovább minket! Várjuk a beszámoló(kat)!

 

 

Bocs ha hosszú voltam!

 

dm

 

Előzmény: cryon (283)