Törölt nick Creative Commons License 2005.01.30 0 0 332

 (22:41-kor ez nem is csoda! :-)))))) )

 

Sötéten látod? Az baj! Amíg Bz van a világon addig fűtőházak is lesznek. Aztán ha már nem a közös kalapba dolgoznak a fiúk akor talán nem csak a mozdonyjavításból élhetnek meg hanem mástevékenységet is felvállalhat a helyi vezetés ha ahhoz megvannak az eszközei. Például esztergályos munkákra gondolok, mi van akkor ha az amúgy kihasználatlan esztergapadok bérmunkát is végeznek majd? Semmi csak most nincs értelme dolgoztatni őket mert a bevételből nem tudjuk érdekelté tenni a munkavállalót mer a gempa belesuhan a közös kalapba és kitudja ki profitál belőle. De természetesen van más is amit el lehet vállalni. Szélsőséges esetben lepadlózni a csarnokokat és koncert teremként (bár zörög a vasút mellette, ennek ellenére pl. az LGT remek kis koncertet adott a nyugatiban), vagy sportcsarnokként, edzőtermként lehet hasznosítani. Lehetne bennük kéziladbázni, asztaliteniszezni................

Ahol menek ugye a kerékesztergák ott ugye az eleve biztos megrendelésnek számít. Szaporodnak a magánvasutak némelyiknek gépe is van. Lehet, hogy potenciális megrendelők lesznek?

Elérkezik az az idő amikor majd sok múlik az adott fűtőház vezetőjén, vezetőségén. Ha ügyesek akkor akár 23 is lehet, mint most. Ha nem akkor.............. De csak akkor lesz okunk setéten látni a jövőt.

Előzmény: ferrari-honda (331)