ősspanyi Creative Commons License 2004.12.21 0 1 132

bocsi , de szerintem  a teóriádban sok a hiba..

 

 

A "nőre való élvezés"-nek inkább praktikus okai vannak - és nem annyira a  hím uralkodási vágyainak kiélése a cél , avagy hogy olcsóbb lenne ez a forma  a gumit így  megspórolva  :))).. Mégis hova élvezzen a pasi ?? Összevissza akárhová behunyt szemmel ?  A lepedőre, vagy egy odakészitett sebtiben előrántott (hol van ...? a franc se tudja hova raktam)  pzsébe? Az ágy feletti felső polcra? Egy odakészített köcsögbe? Meg aztán ..Nem inkább lemond az a gumtalan hím arról a gyönyörről amit egy nőbe (párjába) való elélvezés okoz ( ami a legnagyobb dolog és a vágy beteljesülését jelenti?)  Így aztán nem inkább fordítva képzelhető el ? Hogy a gumisnak tök mindegy  hogy kellékkel élvez vagy anélkül - neki nincsenek averziói  semmi ilyesmivel, mivel dolgozik benne a hímösztön - és akár egy egyujjas kesztűvel is  .. Nem inkáb ez azt jelenti (ha már így kihegyezzük ) hogy neki az élvezete számít a leginkább és nem annyira az éppen alatta levő   ? Most akkor ki köt kompromisszumot ? Még hogy libidófüggő lenne az , hogy gumival vagy anélkül .. Ez ugye vicc akar lenni. A "gumi nélkül nehezebb vagy nem megy..." minden esetben pszichikai és sohasem fizikális problémához köthető (ha az egyáltalán komoly problémának számit valakinek)

 

A csaj terhes lesz? Sokféle védekezési mód van még a pirula és a megszakításon kivül.. Az viszont igaz, hogy a megszakításos közösülés nem annyira biztonságos minden más védekezési eszközökhöz képest ..

 

Persze lehet Afrikázni és a statisztikát figyelni, de nem hinném hogy  a tartós együttélők körében alaklmazott megszakításos közösülés , tehát ezekben a specko kapcsolatokban szereplő gumi nélküli nemi élet gyakoriságának  felfutása miatt szaporodott volna  meg az AIDS betegek száma Mo-n...  (legfeljebb több gyerek születik , ami mégsem olyan nagy bűn ebben a gyermekínséges időkben)  

 

A tartós párkapcsolatban élőknél nem fordul az elő , hogy " előző este berugva megdugott egy ribancot ..." AIDS-l agyonfertőzi  élete párját . Azt nem tartós párkapcsolatnak hívják hanem egy deviáns egyén egyoldalúnak nevezett kapcsolatának . Tehát szvsz . az átlagosnak mondható  hosszútávú kapcsolatokban nem szokás bulikon  részegen ribancokat dugdosni ráadásul  úgy , hogy aztán nem is emlékszik rá (akkor meg minek ?? Aztán annyira részegen hogy nincs is a  tudatánál -  hogyan ? ) .. De egy ilyen tipikusnak beállított   példával nagyon jól el lehet adni annak ezt a levezetést is , akik az ilyesmikre  vevők  . :))    

Előzmény: Kockacukorka (131)