Moncsacsa Creative Commons License 2004.07.18 0 0 8

Szerintetek a mi osztályunkban a legjobbak (akik országos versenyeken is rendszeresen jutnak döntőbe) otthon mennyit tanulnak az iskolára (a házi megírásán túl), mennyi a lecke, és hány fizetős szakkörre járnak?

 

Ez szerintem diaktol is fugg.Volt olyan osztalytarsam, aki szinte az egesz napjat raaldozta, h tokeletes eredmenyeket erjen el, mig masok meg a hazit is az ora elott irtak meg, mas fuzetebol..szoval 1-6ora/nap

Bevallom en mindig is a lustak koze tartoztam, versenyekre kozepiskolaban mar nem jartam, de ugy erzem, h jol dontottem, h nem valsztottam azt, amit nehany osztalytarsam..OKTV biztos nagyon jo, mentesseget biztosit, meg olyan emberekkel merheted ossze a tudasod, akiknek ugyanaz az erdeklodese, de lattam azt, h mennyi mindent felaldoztak az oszttarsak egy tori, magyar, vagy filozofia OKTV miatt, es nehanyan bevallottak, h lehet, h nem csinalnak megegyszer vegig, ha tehetnek.

Leerettsegiztunk mi is ugyanugy, es megyunk tovabb azokra az egyetemekre, foiskolakra, ahova akartunk, csak valoszinuleg mi egy picit tobbet buliztunk ev kozben is..

 

A szuloi rahatast pedig nem feltetlen ugy ertem, h szulo megmondja, h kisfiam ebbe es ebbe az iskolaba mesz, punktum, hanem elkepzelhetonek tartom azt, h egy olyan csaladi legkorben, ahol a szulok teljesitmeny-orientaltak ott szerintem nagyobb valoszinuseggel fogja a gyerek "onszantabol" is azt az iskolat valasztani. meg akar felelni a vele szemben allitott elvarasoknak, ami normalis esetben problema mentesen "lezajlik", de nehany erzekenyebb ember belebetegedhet...

na mindegy, bocs, h egy picit hosszu voltam

udv, moni

Előzmény: Sabroso (6)