Weltmeister Creative Commons License 2004.06.24 0 0 240
Sziasztok!

Új autó vásárlását tervezzük! Én régóta olvasom a tesztetek és viszonylag tájékozott vagyok autós téren! A JAZZről már régebben is olvastam teszteket, és esélyes jelöltként tartottam számon egy esetleges autóásárláskor! Azonban néhány napja egy távoli ismerősöm elvitt a Jazzével! Az autót igaz, hogy nem én vezettem, de mégis olyannyira megfogott, hogy teljesen beleszerettem!
Most pedig lenne egypár kérdésem, miután teljesen végigolvastam a topicot...egypár kérdésre nem találtam egyértelmű választ!

A Jazzhez nem is lehet ködlámpát rendelni?
Az ablaktörlő tényleg fokozatmentes? Esetleg van-e vmilyen lehetőség, hogy fokozatokat rakjak majd bele, ha mégis fokozatmentes? (ez azért fontos, mert jelenleg egy 2107-es ladát használok, amit még 14 éve újonnan vettem, és ez akkoriban, ha jól emlékszem nagyon fontos extrának számított).
És végre szeretnék hallani egy egyvéleményt, hogy az 1.2-es motor országúton érezhetőbben gyengébb-e az 1.4-esnél(azt már olvastam, hogy városban nem lehet érezni a különbséget)?
Szívesen hallanék véleményt a fényszórókról (foltos-e a képe, kb hány méterre világít stb...)?
Ja, és még annyit, hogy a hátsó ablak gyorsan koszolódik, és a hátsó ablaktörlő mennyire hatékony (esetleg bekapcsol-e automatikusan hátramenetbe kapcsolva)?

Bocs, ha kicsit idiótákat kérdezek, de ezek nincsenek nagyon leírva sehol.

Üdv mindenki, és remélem egyszer én is Jazz tulajdonos leszek!!!!

:)