Nem volt tévedés a granulátum, tényleg jobban beszívja az ízeket, először én is kocakból próbáltam, de így jobb. :))
Kinézetre passzolt, csak ízre nem egészen. :)
A kenyérre kenőset lehet fokhagymával, vagy vöröshagymával is, amelyik jobban ízlik, mostanában nálunk a fokhagymás megy jobban.
Szójaliszt vagy granulátum beáztatva a szokásos módon, kinyomkodom, kevés olajon kevergetve pirítom, lekapirgált fokhagyma, só, bors hozzá és kihütöm langyosra. Ezután, amit használsz, vaj, margarin, valami kenőcs, hozzákevered mondjuk a csészés rámát, vissza a rámás csészébe és várja a hűtőben a reggelt, ha erősebben fokhagymás, akkor a vacsorát.
Ez a kímélő változat.:))
Az erősebb esetén nem kell a fokhagymát is átpirítani, a hülőben lévő szójához keverheted.
Gyomorfüggő. :))