Kloon Creative Commons License 2004.02.11 0 0 44
A szövődmények NEM 7 hónap alatt alakulnak ki. Ha pölö cukorbeteg vagy, és nem figyelsz oda, akkor a különböző szerveid (többek közt vese is) sok-sok év múlva romlik el. Mondjuk mikor 40 éves leszel. A szervezet nem buta. Igyekszik tolerálni sok mindent. Aztán nem bírja tovább, és BUMM. Ez hosszú folyamat, nem hónapok...

Nem attól vagy éhes, hogy sok inzulin termelődik... ezt hidd el. Az én hasnyálmirigyem nem termel inzulint. Ezek szerint sohasem vagyok éhes?:-)
Az elhízás nem inzulintermelési hiba. Az elhízás valóban azért következik be, mert ha sokat eszel, több inzulin termelődik, és a sok inzulin jelenléte valóban zsírraktározáshoz vezet.
Ez teljesen igaz. Ezt nem is vitattam soha. Ismét mondom, én is így diétázom, és nem csak 7 hónapja:-)
EGyébként ha engem kérdezel, mondom szigorúan magánvélemény, egyszerűen nem hiszem el, hogy létezik olyan szervezet, aminek elegendő napi 20 gramm szénhidrát. Lehetetlen. Az előzőekben kifejtettem már, hogy miért.
És hiába eszel mellé zsírt is, amit feldolgoz a szervezeted, annak is vannak szövődményei (szív-és érrendszeri betegségek..ugye).
Én most nem sportolok, most napi 180 gr szénhidrátot kell fogyasztanom minimum, ha sportolnék lenne az 200-220 gr is.
És az én étrendem is fogyókúrás, mert érdekes módon 10 kilót fogytam tőle. Igaz nem 3 perc alatt, de legalább ez így is marad.

Előzmény: solemsli (41)