2segbeesett Creative Commons License 2004.02.05 0 0 70
Sziasztok!

Eddigi tapasztalatok:

a fogyasztas igy a tankolashoz kozeledve 8.8 korul jar de ez meg mindig sok dugo meg "rovid" tav (20-30perc) eredmenye szerintem. Remelem :) Meg persze ez CVT-s azert gondolom kicsit tobbet eszik.

Ti mit tankoltok bele en most elsore 98-at raktam bele mert elozo hondaimat ezzel dijaztam es meg is halaltak altalaban illetve inkabb a 95-ot nem szerettek annyira. Itt nem vettem eszre kulonbseget.

Az ulolap nekem tokeletes, teljesen megfelel, nem vagy te tul magas ? En 180cm vagyok es semmi bajom vele... de ez egyeni dolog.

A kocsit a Honda Budanal vettem 3.200.000-ert uj autonak szamolva adtak ra hitelt + garnitura teligumit lemezfelnivel + hondanal beszerelt eleg jo riaszto. Az elso szervizt is megcsinaltattak (12 honap) es volt benne 14.4xx km most van benne 14.880 :)
Szerintem igy megerte es egy karc sincs rajta meg ez a szin is az egyik legjobban tetszo (a fekete utan), Ice Blue.

Kb ennyi, nagyon szeressuk egyebkent es miutan sok konkurenciat igyekeztem elotte tesztelni (Micra, Yaris, Clio) most mar csak nevetek rajtuk mert ez a kocsit szinte tokeletes.

Egyedul 1-2 aprosag bant ami Hondatol szerintem nem melto mint pl. a vekony ablakkeret ha nyitott ajtonal le-fel huzom az ablakot akkor az egesz keret megfeszul (vekony kis gagyi) illetve kicsit leengedve az ablak mozog a keretben picit meg a hegesztesek csunyak az ajto menten belul. Tudom, senki sem latja csak nem ertem mert egyebkent annyira preciz es szep konstrukcio!
Szoval ezek nem voltak sem a 91-es sem a 92-es crx-emnel es a 93-as prelude-nel sem. Persze azok mas kategoriat kepviseltek a maguk idejeben.

Kicsit hosszu, remelem nem tul off.
A topic meg elenkuljon mert jon a tavasz es ideje lesz Jazz-meetelni ! :)

Udvozlet,
Tamas