Moonbase Creative Commons License 2004.01.23 0 0 30
Szvsz, az olaj még mindig elég. Nem hinném, h egy egyetemi tanár ebben ne lenne tájékozott. És az a kijelentése nem 20 évvel, 10 évvel, hanem 2 évvel ezelőtti.
Azzal egyetértek, h fogytán van a készlet, mert fogyasztjuk. De hogy annyira kevés lenne...

A terrorizmus elleni hadjáratot eléggé megkésettnek, és rossznak tartom ilyen formájában. Azért megkésett, mert már a 70es években is voltak repülőgép-robbantások, -eltérítések, és komoly lépéseket olyan látványosan, nagy "csinnadrattával" nem láttunk, mint most. De ez utóbbi sem jó megoldás, mert sok ország, ember nem nézi jó szemmel, és - jelen esetben - USA-ellenességet szül. IS. Jobban örültem volna, ha titkos akciókkal likvidálják a terroristákat, mert egy nyílt harcban nem csak azok halnak meg, akiknek kellene... :(
Irak meg...

"Én még azt is el tudom képzelni, hogy Usákia is befejezi a pályafutását."
Háááát, én meg nem igazán :) Ugyanis. A SZU annó inkább a fegyverkezési versenybe bukott bele, kisebb részben az olaj-bizniszbe IS. De a fegyverkezés annyi pénzt vont el a gazdaságból, és annyira keveset szolgáltatott vissza, h nem volt gazdaságos. Elenben az USA-ban amit felfedeztek és használtak a hadiiparban és űrkutatásban, azokból jópár dolgot bevittek a civil életbe, és így az előállítási költségek csökkentek. Lásd tépőzár, teflon stb.
Ahogy a forma1ben is.
Szal, eddig úgy tűnik, h a piacgazdaság jobban működik. EDDIG.
De nézd meg Kínát. Még mindig kommunista a rendszer, de a gazdaságuk kezd felpörögni: reformok. Amiket anno itt is akartak.

Üdv.

Előzmény: TrueStory (28)