Mijo Creative Commons License 2003.10.31 0 0 30

Tudod, engem világ életemben idegesített, ha valaki motyog, suttog, úgy hiszi magát modorosnak, ha feszülten ügyel arra, hogy halk maradjon (pl. Lezsák sándor), és felét se lehessen érteni mondandójának. Ebből eredően talán át is estem a ló túloldalára, és a hangos, néha már harsány beszédet szoktam meg. Persze ahol a körülmények úgy kívánják, ott én is lehalkítom magamat.
Voltak/vannak időszakaim, amikor a munkám rengeteg kommunikációval jár, így a mindennapok során alkalmazott hangos tónus, bizony képes megviselni a hangszálakat, és kialakulhat hangszálcsomó, ami nem véletlenül neveznek énekes csomónak is, hiszen akik ezzel a műfajjal keresik a kenyerüket és túlhajszolják magukat, előforduhat hogy ilyen következményekig erőltetik meg hangszálaikat.
Tehát ma a hangommal már nincs gond, de bizony néha a fejemhez kapok, és halkabbra váltok, ha úgy hozza a sors egy-egy egymást túlkiabáló buli során, hogy magával akar ragadni a "harci" hév. Nem vagyok halk, de már jobban vigyázok magamra, hogy túl hangos se legyek.

Mijo

Előzmény: Törölt nick (27)