bagolyka2 Creative Commons License 2003.10.21 0 0 4746
Sok mindenben egyetértek veled, márcsak azért is, mert saját bőrömön is tapasztaltam hasonlókat.
A krumplit azért lehet enni, mert abban keményítő van és nem egyszerű cukor. Most pontosan nem emlékszem arra, hogy melyiknek milyen a lebomlása a nyálban majd a gyomorban, de az biztos, hogy van különbség.
(A legfőbb gond a cukorral szerintem az, hogy finomított és gyakorlatilag üres kalória. Hatalmas inzulincsúcsot csinál, majd hirtelen leviszi a vércukrot. Ez nagyon megviseli a szervezetet. A keményítő ezzel szemben egyenletesen szívódik fel, nem csinál ekkora vércukoringadozást. Ha teljesen kiiktatod az étrendből, csak jót teszel magadnak, egyáltalán nincs rá szükség. Inkább használjunk mézet vagy finomítatlan nádcukrot, abban legalább van valamennyi vitamin.)
A testépítéshez, mármint izomépítéshez úgy tudtam, inkább a fehérjére van szükség. Persze, ezt te jobban tudod, tehát kérlek javíts ki. A fehérjék bevitele nem tíltott a candida diéta alatt. A cukrot pedig nem nagyon szokták a testépítők beiktatni az étrendbe, márcsak a felesleges kalóriák miatt sem. Úgy olvastam, ők is inkább édesítőszereket használnak, illetve kardió edzés után összetett szénhidrátokat esznek.
Te milyen étrendet használsz, ha izmot építesz? Csak azért kérdezem, mert érdekel a testépítés.
Előzmény: diribdarab (4743)