diribdarab Creative Commons License 2003.10.21 0 0 4742

Sziasztok!

Itt most leírnék pár gondolatot, ha valamivel nem értetek egyet, légyszi írjatok.

Honnan is olyan biztos ez a candida dolog?

A vérvizsgálat ugye. Nekem volt 2 éve, kitenyésztettek a véremből az ÁNTSZ laborban két fajta candidát is. Én elmentem immunológushoz (is sok más orvossal egyetemben) és végigcsinálta rajtam az összes immun-tesztet. ( 5 és fél oldalnyi eredmény volt)
Csinált candida immunválasz tesztet is, és az negatív volt. Tehát a szervezetem nem termelt ellenanyagot a candida ellen.
Azt mondta, hogy az immunrendszerem a többi adat alapján tökéletesen működik, és ha baj lenne a candidaval, akkor termelne ellene antitestet. UGYANIS ha életedben előfordult már AKÁRMILYEN jelentéktelen gombás fertőzésed is (amit lehete a szervezeted le is győzött, még azelőtt, hogy észrevetted volna) az meglátszik a véredben, és még ezerféle gombát lehetne bárkinek a véréből kitenyészteni.Ugyanígy van ez a candidával is, ami ugyebér kezdettől fogva szimbiózisban él a szervezetünkkel(azt hiszem eredetileg ez a szervezetnek is kedvező).Viszont ha elszaporodik , azt egy egészséges immunrendszer észreveszi és tesz ellene.

ÉS akkor itt jön a nagy candidás parasztvakítás, hogy rossz és gyenge az immunrendszered, meg a candida egyébként is félkézzel elbánik az emberiséggel:))
(Csak úgy menekülhetsz meg, ha egész életedben szotyolát és jégkockát eszel:))

Nekem kicsit több, mint 2 éve lettek tüneteim. Végigjártam az összes orvost, ahogy illik. Góckeresések, röntgenektől kezdve a szívultrahangig.Vérvételek, még hallásvizsgálatom is volt, hátha ott a góc.. Kivették a mandulámat a piros torok miatt..( azóta is ugyanolyan piros :)
De az leletek alapján egyébként egészségesnek bizonyultam.
Ekkor mentem természetgyógyászokhoz (4-hez),akik egyből ránézésre megállapították, hogy én csak candidás lehetek.(Nevetséges így utólag..)
Az egyik az a Hussein volt, az mondta a vérvizsgáltot is.
Megcsináltattam. Aztán ezzel elmentem immunológushoz is, de akkor még nem tudtam kinek higyjek...

Elkezdtem diétázni...
Miután fél éve diétáztam ,minden eredmény nélkül, elmentem
MR. ATYAÚRISTEN FEHÉRKÖPENYES BÉKI LÁSZLÓHOZ is.
Természetesen ő is megállapította, hogy nekem akkora candidám van, hogy még...
(még a nyelvem is lepedékes volt..úristen.. :))
Ennek a kb. 30 perces beszélgetésnek az első 10 perce arról szólt, hogy Ő milyen hihetetlen képzett a candida-teamjével együtt (csak csodálkoztam, hogy ilyen gyógyászati tudásmennyiség ellenére,ami nekik van, még van egyáltalán beteg ember a Földön... :)
Pl. amikor visszakérdeztem pld., hogy hol a logika abban, hogy pannónia sajtot ehetek, a többit meg nem, mikor mindegyik csaknem ugyanolyan eljárással készül, akkor erre az volt a válasz, hogy ha nem bízom benne, akkor nem vállalja a kezlést. Ez ám a formállogika szabályai szerint felépített érvrendszer..
(Ilyenekre nem térek ki, hogy teljesen úgy adta elő magát hogy sokáig azt hittem, hogy orvos és amellett természetgyógyász, kollégázta a belgyógyászt stb.. később tudtam meg hogy agrármérnök azt hiszem...
(mondjuk többre tartom a mérnököket, mint az orvosokat, de ez más kérdés... :))

És itt jött még másfél év kemény diéta, nystatin, protexin, antioxidáns-izé, piros doboz, amit béki írt, meg a hülye teája.
(bár az a teakeveréke, az nekem ízlett :))
Tényleg megtartottam minden szabályt(akkoriban hittem bennük...)
A testépítést (szigorúan naturál!) is abba kellett hagynom, mert alacsony szénhidrát bevitel mellett nem lehetett csinálni.
(12 kg izomtömeget vesztettem 2 év alatt)
ÉS 2 HÓNAPJA DERÜLT KI, hogy a bölcsességfogam gyökere összenőtt egy másik fogam gyökerével és rejtett gyulladás volt bennem. Ettől voltak izomfájdalmaim, volt nagyon rossz a közérzetem és még pár tünet.(A mandulám pedig teljesen külön gyulladt be gondolom.)
Szóval tökéletesen feleslegesen csináltam az egészet.
EZ MIND AZ ORVOSOK, MIND A TERMÉSZETGYÓGYÁSZOK HIHETETEN DILETTANTIZMUSÁRÓL SZÓL.
(bár ki tudja, ők jól jártak..)

még 2 kiegészítés:

1.) Ha több természetgyógyászhoz mész, és mindegyik mást mond, hogy mit lehet enni és mit nem, akkor a halmazok uniójából, metszetéból, vagy teljesen diszjunkt halmazból kell választani az ehető kajákat? :))) (én anno a metszetét választottam)

2.) EZZEL NEM AZT MONDOM, HOGY AKINEK TÉNYLEG ILYEN BAJA VAN(ÉS BIZTOS HOGY IYLEN BAJA VAN) AZ NE FOLYTASSA. CSAK EZERSZER GONDOLD MEG HOGY ELKEZDED-E VAGY SEM. MERT EZ EGY JOKER-BETEGSÉG , AMIVEL NAGYON JÓL LEHET KERESNI VALAKIKNEK...