Liza3 Creative Commons License 2003.10.19 0 0 4737
Sziasztok!

Én itt új vagyok, bár már a diétában nem kezdő...
6 hónapja diétázom,kezeltetem magam.
Visszaolvastam a hozzászólásaitokat júniusra visszamenőleg, és találtam is egy-két érdekességet.Megmosolyogtam, hogy vannak olyan társaim, akik 2 hete diétáztak, és semmi változást nem észleltek.Hát igen.Amikor elkezdtem ,én is türelmetlen voltam...:-)Mindenkinek újságoltam:MÁR 5 hete diétázom!!:-))
De mára rájöttem: nem a heteket, hónapokat kell itt számolni, attól csak rosszabb lesz.

Nagy sikersztorival nem szolgálhatok, mert az sajna nincs.
Én is ellene vagyok a diétának, mert pont ez váltja ki nálam a stresszt, amit a Candidásoknak erősen kerülnie kell.
De mégis a diéta felnyitotta a szemem a helyes táplálkozásra.Soha többet nem tudnék pl.dobozos üdítőket, csokit enni.Naponta 3-5 dl folyadékot ittam.
Ma már nem hagyom abba 2,5 l-ig, és ez látszik a bőrömön is.
Nekem már nincs egyéb panaszom ,csak nőgyógyászati.De az makacs piszkosul.
Ha jól emlékszem korábban Joshee írt a joghurtos-kapszulás fecskendezésről.Ezt ki is próbálom minél hamarabb. Valaki próbálta azóta? Vannak tapasztalatok? Ha igen, írjátok meg!

Joshee: Nekem két hónapja hullik a hajam őrült módon.Jelentősen kiritkult, de a hajgyógyász szerint nincs gond, csak az ősz.Én is megijedtem.Lehet vashiány is, B-vit hiány is.Bár én sok B-vitamint szedek,nem értem miért van ez.Most kovaföld kapszulával próbálkozom.Hátha...

És az utsó:Én 1 hete iszom az Aloe gélt.Állítólag meg fog állni a hajhullás tőle, és a gomba is eltűnik.Bár igy lenne.A székletet nem fogta meg, nekem normális maradt.

Bocs a hosszú levélért, pedig még negyedét sem irtam le, ami történt velem. ;-)
Mindenkinek javulást kívánok!