drzsoo1 Creative Commons License 2003.10.11 0 0 178
Na, megint szívtam! Megfogadtam hogy csak a citroen nagy szevize nyúlhat a géphez, de mivel a multkor vásárlás után 1 héttel kigyulladt a töltésjelző lámpa, nem tudtam bevinni pestre, a váci márkaszervízzel javíttattam a generátort. Pár hete vettem észre hogy a motorhang mellett egy villanymotorszerű búgás is előjött. Cit nagynál megnézték, és micsoda véletlen, a generátor volt újra hibás. Azt mondják, javíttatni nem szokták, csak teljes felújítást vállalnak, természetesen garanciával. Fél éven belül 2*fizetek ugyanazért.

Amúgy a citroenek elég erős öngyógyuló mechanizmussal vannak megáldva. Bejelentettem a szervízben hogy a müszerfalegységben levő óra világítását is cseréljék,több hónapja nem ég már. Nyáron nem zavart de most hogy egyre korábban sötétedik, gondoltam megcsináltatom. Mit ad isten másnapra ujra kigyulladt az óra világítása, azóta is jó.
Jóatyám xantiája is rendszeren produkál ilyeneket. Alapjárat elment-tel. a szervízbe-mire a szervízbe értem megjavult- kicsit kitisztították a mágnesszelep házát- mire hazaértem ujra rossz volt. Tel a szervízbe ujra- időpont egyeztetés- 2 nap mulva az autó ujra OK- azóta sincs semmi baja(kb fél éve volt).

dr.zsoo