Nonamekata Creative Commons License 2003.09.18 0 0 4696
Sziasztok!
Tegnap vettem Nature care-t és működik! És nem úgy, mint egy radikális hashajtó. Egy doboz 800 Ft körül volt (kb. 10 dkg) , egy alkalommal egy csapott evőkanállal kell bevenni 2-3 dl vízben és megduzzad odabenn. Nagyon jó székletlazító hatása van és azt írják róla, hogy nem lehet hozzászokni. Ugyanaz van benne, mint a Colon cleanse-ben, de olcsóbb.
Nem tudom említettem-e, hogy a bioenergetikát tanuló ismerősömnek mondta Béky László, hogy colon hidroterápiát maximum kétszer szabad végezni...
Anci! Csak annyit, hogy Tóth Lívia már ezelőtt több, mint tíz évvel nagyon otthon volt a természetgyógyászat és táplálkozás különböző területein. Azóta csak fejlődött, de ez mindig a saját tapasztalata alapján történt és meg tudta tenni, hogy hosszú ideig csak egyféle dolgot egyen és így kitapasztalta, hogy mit bír és mit nem. Nekünk is így kellene, de ami engem illet én jobban kedvelem a kavalkádot odabent. Sajnos a belső berendezésem már kevésbé...:)))
Hol tanulsz Tai-chit? Én is évek óta kacérkodom a gondolattal, de nálunk sajnos nincs oktatás. Vettem egy Tai-chi videokazettát, de az nem olyan, mintha élőben tanítanák az embert.

Üdv:
Kata

Előzmény: Bridzsi28 (4692)