Nonamekata Creative Commons License 2003.09.17 0 0 4690
Szia Anci!
Majd keresek egy részletes leírást, de az a lényege, hogy annyira kifújod a levegőt, hogy a keletkező vákum beszívja a hasad, illetve én a nyakamnál is szoktam érezni, hogy bemegy. Profik hullámoztatni is tudják a hasukat, én ott még nem tartok.
Ma érdekes dolog történt velem. Van egy rég nem látott ismerősöm aki bioenergetikával foglalkozik és ránézésre megdöbbentő dolgokat meg tud mondani az emberről. Szóval ma találkoztam vele, rám nézett és azt mondta, hogy meg kellene tisztítani a hasi csakrámat, nem is tudom pontosan, hogy hanyadik, de köldök alatt mutatta. Nem is tudta, hogy candidás vagyok és az az érdekes, hogy tényleg azon a területen van a legtöbb szűnni nem akaró problémám. Azt mondta, hogy elakadt az energia azon a területen és nem engedi, hogy tovább áramoljon az energia felfelé. Ha ez igaz, akkor magyarázatul szolgálhat az ujjaim elfehéredésére, lilulására illetve a hajhullásra, amiről azt mondta egy hajgyógyász, hogy nem jut el a tápanyag a hajszálakhoz a mikrokeringés zavara miatt.
Bagolyka!
A Nystatint egy doboz után abbahagytam ,bár lehet, hogy nem kellett volna, de féltem tőle, hogy idegen anyag a szervezetnek. Tudtok róla valamit, hogy meddig lehet szedni?
Üdv:
Kata
Előzmény: Anci72 (4688)