Lúkszkájvóker Creative Commons License 2003.09.13 0 0 4676
Hello mindenkinek. Én még új vagyok itt, de sokakkal hasonló problámával kűzdök. Röviden leirom a történetemet. 33 éves vagyok, vállalkozó. 3 éve kűzdök a problémáimmal. Röviden leirom betegségeim történetét. 3 évvel ezelőtt elkezdett fájni a gyomorszájam tájéka. Soha előtte nem volt semmilyen problémám, nem is foglalkoztam vele, majd elmúlik gondoltam. 3 hét után kezdett gyanús lenni, hogy nem igy lesz. Elmentem orvoshoz, aki elküldött ultrahangra, de az negativ lett. Adott egy enyhe gyomorsavcsökkentőt, de ennek nem volt hatása, ellenben a fájdalom kis idő múlva eltűnt. Gondoltam, ennyi volt. Egy-két hét múlva rettenetes fejfájás kezdett kinozni. Elmentem vele orvoshoz, és megállapitották, hogy glaucomám(zöldhályog) van. Adtak rá gyógyszert, de a fejfájás azóta is megvan időszakonként, csak gyengébben. A fejfájás után pár héttel éreztem, hogy a gyomorsavam elkezd feljönni. Nem akart elmúlni, igy nemsokára el kellett mennem orvoshoz, aki megállapitotta, hogy un. reflux betegségem van. Csináltak is gyomortükrözést, és helicobakter vizsgálatot. A baci negativ lett, a tükrözésnél II. fokú nyelőcsőgyulladást állapitottak meg a feljövő gyomorsav miatt. Kaptam rá gyógyszereket, amik enyhitették a tüneteket, de magát a refluxot nem. A refluxbetegség azóta állandósult, hol erősebben, hol gyengébben. Persze az orvosok gyógyitani nem tudják. Sok helyen voltam vele, voltam pl. akupunktúrán, ez semmit sem használt. Azután egy ismerősöm beszélt a gombáról. Be is protezsált egy természetgyógyász csapathoz, akik Vega teszttel meg is állapitották a fertőzöttséget(60)
Elég érdekes csapat volt, sorok álltak a vizsgálatra, és érdekes módon mindenkinek Candida fertőzöttséget állapitottak meg. Hihetetlen, de futószalagon mentek a vizsgálatok. Szerintem sarlatán banda volt, igy elmentem egy vérvizsgálatra is. Ez viszont negativ volt. Igaz ez semmit sem bizonyit.
Azóta folyamatosan gondjaim lettek a beleimmel is, úgyhogy túlestem egy tükrözésen is, ami gyakorlatilag negativ lett. Az orvosom meg hallani sem akar semmilyen gombáról. Elmentem másik orvoshoz is, az meggyőzött róla, hogy ilyen betegség egészséges fiatal szervezettel nem történhet. Pedig a tüneteim tipikusak :
-emlékezetzavarok,feledékenység
-ismeretlen eredetű fejfájás
-ritkán megmagyarázhatatlan izületi
gondok
-hasmenés, puffadás
-állandóan édességet ennék
-reflux, a gyomor gyulladása
-garatgyulladás (néha egy ideig)
-ekcémés jellegű pattanások
-rossz szagú lehellet
Szóval tanácstalan vagyok. Igyekeztem végigolvasni a topicot. Ha megpróbálok diétázni, egy idő múlva jobban leszek, de ha abbahagyom, egy idő múlva visszaesek.
Hirtelen ennyi, jó lenne olyanokkal beszélgetni, akik hasonlóban szenvednek.
Azt viszont nem olvastam, hogy valakinek lettek volna refluxos panaszai. Ha igen , megoszthatnánk tapasztalatainkat.
Szóval ha tudtok segithetnétek egy kicsit.
És még valami teljesen más. Képtelen voltam bármilyen névvel regisztrálni, mindent visszadobott a rendszer. Valami baj lehet a programmal, mert értelmetlen dolgokat is visszadobált, pedig olyan névvel biztos nem volt felhasználó. Mindegy, igy sikerült.