stevie wonder Creative Commons License 1999.05.02 0 0 1
Ellentetben Nos-sal, en nem hiszem hogy pont ilyen hangszorot meg lehet ma kapni. En azert felhivnam a Videoton Audiotechnika Kft-t (szekesfehervari telefonkonyv rulez). Az ujratekercseles megoldhato, de valoszinuleg nem eri meg. Masmilyen hangszorot beepiteni nem nagyon lehet, hiszen a hangfalad komplett, (elvileg legalabbis) osszehangolt egyseg: az egyik fontos elemet nem lehet 'csak ugy' kicserelni.

Lehet, hogy egy negyedik variacio a legjarhatobb ut: valami mukodokepes cucc beszerzese. A Tiedhez hasonlo Videotonok es Orionok 10-12 ezer korul mar megszerezhetoek (ha lehet valasztani, maradj az Orionnal), de ha egy kicsit tobb penzed van, mondjuk 25 korul, akkor erdemes egy Videoton Preludiumba beruhazni.

Hirdetes ujsag rulez, esetleg a www.apronet.com is.

U.i.: ha megis az ujratekercseles mellett akarnal donteni, egy par nap mulva M.o-n leszek es utananezhetek egy (nekem) bevalt profi muhelynek, de ket hangszoro ujratekercselese valoszinuleg nem jon ki 4-6 ezer forint alatt. (Az ujak valoszinuleg 5 es 12 kozott lennenek, ha lehetne oket kapni.)

Sok szerencset.