hsarkany Creative Commons License 2003.08.27 0 0 4632
Irigylem sasszemeidet. :))))) Igen, ahogy visszaolvastam a hozzászólásomat, nekem is feltűnt. Reméltem, másnak nem fog. :))) Természetesen nem úgy értettem, ahogy hangzott, szerencsétlen fogalmazás volt. Persze egy picit igaz is. Arról sok esetben mi magunk tehetünk, hogy ez a kis élőlény túlszaporodik a szervezetünkben. Nem azt mondom, hogy megérdemeljük (mert természetesen magamat is ide sorolom, tehát talán épp ezért nem bántó, amit írok) a szigorú diétát, de talán ráébreszt bennünket, hogy néhány dolgon változtatnunk kellene. Sajnos az édességről és még néhány dologról nem tudok teljesen lemondani (bármennyire igyekszem), de pl. amióta szembesültem a candidával, sokkal kevesebb agyontartósított, finomított élelmiszer-ipari terméket eszem (szinte alig), nem iszom üdítőket (csak vizet vagy teát), alkoholt szinte semmit és még sorolhatnám.
Figyelmesen olvastam a hozzászólásaidat, és nagyon sajnálom, hogy nálad ilyen "mellékhatása" lett a diétának. Én azért pártolom (?) annyira a diétát, mert én csak pozitív változásokat tapasztaltam. Pár hét után úgy éreztem, mintha kicseréltek volna. Lefogytam, elmúlt a fejfájásom, a fáradékonyságom, tele voltam energiával. Megváltozott a hangulatom, ismét vidám, optimista, "fiatal" lettem. :))
Egyébként a segítő tanácsokat mindig szívesen vettem, ám ha ledorongoltak, kioktattak, azt én is utáltam. Úgyhogy ha netalán én is ezt tenném - szándékomon kívül!!! -, szólj(atok) nyugodtan. :)))
Előzmény: aNDA (4631)