hsarkany Creative Commons License 2003.08.12 0 0 4620
Sziasztok! :))
Editti: nem akarok ellenreklámot csinálni, de én elég sok rosszat hallottam a colonról - itt, ezen a fórumon is. Én colon nélkül meggyógyultam 4-5 hónap alatt (84-es szintre jutottam), pedig én 30-as értékről indultam, aminél rosszabbat ritkán mérnek. Szigorú diétát tartottam, Nystatint, grépfrútcseppet, fokhagymakapszulát, Acidophylust, Candcellt szedtem. Időnként hasmenést idéztem elő, hogy elősegítsem a hullák távozását. :))

Spin: a diéta mellé azért vmi gombaölő szert is ajánlatos szedni. Egyébként osztom a véleményed a diétával kapcsolatban, bennem is sok kérdés merült fel. Több könyvet sikerült beszereznem, és ahány, annyiféle tanács. Az egyik pl. teljesen tiltotta a gyümölcsöket, a másik valamennyit megengedte (még pl. a banánt vagy a szőlőt is csak szigorú diéta esetén nem javasolja)!!!!!!! Ugyanez a helyzet pl. a hússal, tejjel és még egy csomó más kajával. Mindenesetre annak idején én az első 3 hónapban csak és kizárólag azt ettem, amit valamennyi diéta megengedett (szóval szinte semmit). :)) Most mértékkel eszem húst, nagy ritkán, ha édességet kívánok, akkor egy kis fahéjas tejet szénhidrátmentes édesítővel. A gyümölcsöknek próbálok ellenállni, de nem mindig sikerül.
Az is biztos, hogy egy 2-3-4 hónapos diéta nem elég. Hiába vagyunk "gyógyultak", nem szabad visszaállni a régi, "jól bevált", egészségtelen, cukros-tartósítószeres étkezésre. (Én már csak tudom, nekem sikerült így visszaesnem - legalábbis úgy érzem. Holnap megyek Vegára.)

Előzmény: editti (4619)