Spinderella Creative Commons License 2003.08.11 0 0 4615
Sziasztok!

Sajnos még csak részleteiben sem tudom végigolvasni a topikot, annyira vacakol az Index, hogy 20 percbe tellett a topikindítóhoz egyáltalán eljutni.:(

Arról van szó, hogy azt gyanítom, nekem is lehet candidám. Persze biztosra nem mehetek. Remélem, nem zavar senkit, ha a topikindítónál leírt tünetegyüttesből kiválogatom, hogy melyik vonatkozik rám. Tehát:

ˇ Állandó fáradtság, levertség
ˇ Hullámzó kedélyállapot, depresszióhajlam, estenként migrén
ˇ Emlékezetzavar (nem emlékszem dolgokra, de ez lehet a stressztől is?)
ˇ Megmagyarázhatatlan látászavar (a jobb szememmel néha teljesen homályosan látok, ami pislogásra is alig tűnik el, igaz, hogy rövidlátó is vagyok)
ˇ Hirtelen kialakuló éhségérzet, különösen az édességek iránt
ˇ Hüvelyi folyás
ˇ Viszketési inger az orr, szem, fül környékén, a hajas fejbőrön, a nemi szervek és a végbél környékén
ˇ Lerakódás a nyelven, rossz szájszag (remélem csak az előbbi! fehér lepedék formájában)
ˇ Szívpanaszok (szúr, pedig tavaly csináltak EKG-t és semmi bajom)
ˇ Nem tipikus izom- és ízületi bántalmak (erről nem tudom, hogy mennyire nem tipikus, eredetileg ugyanis hajlamos vagyok ilyesmire)

És írtátok a gombás fertőzéseket.:(((((((((
Ami a nagyon érdekes, hogy visszaemlékszem: tavaly hónapokig fogyókúráztam, és szigorúan tartottam magam a diétámhoz, és a fertőzések egy része hirtelen, magától eltűnt, anélkül hogy bármit csináltam volna vele. (Innen gondolom, hogy Candida lehet a dologban, mert azért az ilyesmi nem szokott csak úgy eltűnni magától.) Azóta visszajött, és ettől van a leginkább herótom. Ezügyen most egy receptmentes krémmel kezelem magam, de nem tudom, hogy hatásos lesz-e?

Ja, és egy honlapon olvastam, hogy a torokszűkület is jellemző tünet. Én eddig meg voltam győződve róla, hogy ez a dohányzás miatt van, de most már nem vagyok biztos benne, mert teljesen rendszertelen (mármint a torokszűkület, hogy alig kapok levegőt).

Légyszi ha tudjátok, mondjátok meg nekem, hogy mennyire esélyes, hogy nekem is ez a gondom? Vagy csak beképzelem magamnak?

Köszi előre is,
Spin